Diane Confurius

confuriusbigdata

Spread the love

Wie is  
Diane Confurius ?

De Data Science motor achter Confurius Big Data Analist is Ir. Diane Confurius (1974), geboren in Gabon. Zij heeft ruim 14 jaar ervaring en heeft als statisticus en onderzoekster voor een statistiek bureau, een internationaal bedrijf en voor semioverheidsinstellingen gewerkt en opdrachten uitgevoerd.

• Centraal Bureau voor de Statistiek
• Universiteit Tilburg
• Total Gabon
• Gemeente Den Haag

Daarnaast is Diane zowel in Frankrijk als in Nederland opgeleid. Zij is afgestudeerd aan de prestigieuze Grandes Ecoles d’Ingenieurs VetAgro Sup van Clermont-Ferrand in Frankrijk. Zij promoveert op dit moment bij de Universiteit van Amsterdam.

Moderne Tools

Confurius Big Data heeft aantoonbare praktijkervaring in geavanceerde data analyse, machine-learning en data visualisatie technologieën. Voorbeelden zijn: R, Hadoop, Stata, SPSS, SAS, Tableau, Python Scikit-learn. 

Missies 

Diane onderscheidt zich door haar passie voor cijfers, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Zij pakt iedere opdracht aan als een persoonlijke missie.
Diane : « Het is een passie van mij om complexe kwantitatieve onderwerpen en databases op te pakken en er samenhang in aan te brengen .»

De klanten van Diane beschrijven haar als een dataspecialist en adviseur die constant op zoek is naar creatieve, maar ook praktische manieren om uw kwantitatieve vraagstukken op te lossen.